Expedieri si returnari

Livrarea Produselor
Orice comanda plasata peste 500 RON beneficiaza de transport GRATUIT pe intreg teritoriul Romaniei, cu curierul FanCourier.

Durata Livrarii
Produsele aflate in stoc sunt livrate in 1-2 zile .

Returnarea produselor
Orice produs cumparat de pe site-ul INVOLVER SYSTEM SRL, poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de INVOLVER SYSTEM SRL beneficiaza de garantie.

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare si eventuale semne de uzura.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Pentru returnare este necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a certificatului de garantie si a facturii fiscale.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), INVOLVER SYSTEM SRL isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.